1. Homepage
  2. Bijgerechten
  3. Aardappelpuree met Knoflook en Lente ui

5 december 2014

Aardappelpuree met Knoflook en Lente ui

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

4 Personen

30 minuten

Aardappelpuree met Knoflook en Lente ui is een lekker bijgerecht dat goed smaakt bij een stukje vlees, kip of vis. Het is eenvoudig te bereiden en zo klaar! Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen
  • 5 teentjes knoflook
  • 4 lente uitjes
  • 100gr geraspte kaas
  • scheutje melk

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en pel de knoflook
  2. Kook de aardappelen samen met de teentjes knoflook in ongeveer 20 minuten gaar en giet het af
  3. Pureer de aardappelen met de knoflook met een stamper fijn
  4. Voeg een scheutje melk toe en breng het op smaak met peper en zout
  5. Snijd de lente ui in dunne ringen en schep het door de puree
  6. Rasp als laatste de kaas door de puree

Details Aardappelpuree met Knoflook en Lente ui

Niet opgegeven

Benodigdheden

Niet opgegeven