Snacks en Tussendoortjes Tapas 10 juli 2014 Argentijnse Bananebollen Gepubliceerd door Sabine personen minuten Ingrediënten Bereidingswijze Details Benodigdheden 20 porties 40 minuten Bereidingswijze Meng de melk en de banaan in een kom en zeef de bloem, zout en bakpoeder er doorheen Klop vervolgens de eieren en margarine er door Verhit de olie in een grote pan tot 180 graden Celcius Plaats voorzichtig lepels van het mengsel in de hete olie en frituur de bollen tot ze aan één kant bruin zijn Draai de bananebollen om en frituur ze totdat ook deze kant bruin is Verwijder ze uit de olie en laat ze op keukenpapier uitlekken Bestuif de bollen met poedersuiker en ze serveer warm Ingrediënten 120ml melk 2 gepureerde bananen 260gr bloem 1/2 theelepel zout 3 theelepels bakpoeder 2 losgeklopte eieren 1 eetlepel gesmolten margarine 1 liter plantaardige olie om in te frituren poedersuiker Benodigdheden Mixer Details Argentijnse Bananebollen Niet opgegeven Dit delen:Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend) Related Laat een reactie achter Bekijk recept Visit website Bekijk ook eens de volgende recepten Snacks en Tussendoortjes, Taarten en Koekjes, Speculaas muffins met amandelglazuur Posted On 2 december 2017 Snacks en Tussendoortjes, Ananas met spek recept Posted On 8 juli 2017 0 comment LAAT EEN REACTIE ACHTER Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Reactie annuleren Naam(Optional)* Email(Not Published)* Website Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.Reactie VERSTUUR Current ye@r * Leave this field empty
0 comment
LAAT EEN REACTIE ACHTER
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.