1. Homepage
  2. Snacks en Tussendoortjes
  3. Argentijnse Bananebollen

10 juli 2014

Argentijnse Bananebollen

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

20 porties

40 minuten

Bereidingswijze

  1. Meng de melk en de banaan in een kom en zeef de bloem, zout en bakpoeder er doorheen
  2. Klop vervolgens de eieren en margarine er door
  3. Verhit de olie in een grote pan tot 180 graden Celcius
  4. Plaats voorzichtig lepels van het mengsel in de hete olie en frituur de bollen tot ze aan één kant bruin zijn
  5. Draai de bananebollen om en frituur ze totdat ook deze kant bruin is
  6. Verwijder ze uit de olie en laat ze op keukenpapier uitlekken
  7. Bestuif de bollen met poedersuiker en ze serveer warm

Ingrediënten

  • 120ml melk
  • 2 gepureerde bananen
  • 260gr bloem
  • 1/2 theelepel zout
  • 3 theelepels bakpoeder
  • 2 losgeklopte eieren
  • 1 eetlepel gesmolten margarine
  • 1 liter plantaardige olie om in te frituren
  • poedersuiker

Benodigdheden

Mixer

Details Argentijnse Bananebollen

Niet opgegeven