1. Homepage
  2. Bijgerechten
  3. Argentijnse Kaasbollen

7 juli 2014

Argentijnse Kaasbollen

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

8 porties

40 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden
  2. Meng het ei, de melk, kaas en boter in een grote kom
  3. Voeg de bloem toe en kneed het geheel tot een deeg gedurende twee minuten op een met bloem bestoven werkblad
  4. Rol het deeg tot balletjes van ongeveer 5cm doorsnede en leg ze op een met bakpapier belegde bakplaat
  5. Bak de Kaasbollen in de voorverwarmde oven ongeveer 10 tot 15 minuten tot ze goudbruin zijn

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 180ml melk
  • 170gr geraspte belegen kaas
  • 3 eetlepels boter
  • 350gr bloem

Benodigdheden

niet opgegeven

Details Argentijnse Kaasbollen

Niet opgegeven