1. Homepage
  2. Nagerechten
  3. Bananenijs recept

7 juni 2014

Bananenijs recept

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

4 personen

170 minuten

Bereidingswijze

  1. Prak als eerste de banaan goed fijn en druppel hier een beetje citroensap overheen
  2. Klop de slagroom met de beide suikers stijf. Schep de banaan hier doorheen en roer het goed door
  3. Laat het daarna zo’n 2,5 uur vriezen in glazen of in een plastic vriezerbak voor het opdienen
  4. Serveer de bananenijs met fijngehakte amandelen, en een beetje chocoladesaus

Ingrediënten

  • 3 bananen
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • citroensap
  • 120ml slagroom
  • 2 eetlepels gehakte amandelen
  • een beetje chocoladesaus

Benodigdheden

Niet opgegeven

Details

Tip: Dit Bananenijs recept is ook erg lekker met gehakte pinda’s, chocolade snippers en een beetje slagroom