1. Homepage
  2. Hoofdgerechten
  3. Boneriaanse Kabrito Stoba

9 maart 2014

Boneriaanse Kabrito Stoba

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

Voor 4 Personen

Bereidingswijze

Het geitenvlees wassen met limoen en in stukken snijden. In een braadpan in de olie bruin bakken.Uien,knoflook,paprika,bladselderij,spaanse peper,tomaten,tomatenpuree,komijnzaadjes en wat water erbij voegen. Met de deksel schuin op de pan 30 minuten laten pruttelen,af en toe wat wat toevoegen. Maak intussen rijst of funchi klaar. Uw traditionele boneriaanse stoofschotel is klaar. Op Bonaire laat men de kleine botjes in de Kabrito stoba, het beenmerg wordt beschoud als een lekkernij

Afmaken met zout en peper

Ingrediënten

  • 1 kilo geitenvlees
  • 1 limoen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 
2 uien
  • 3 tenen knoflook
  • klein gesneden 1 rode paprika
  • 1 spaans pepertje heel fijn gesneden
  • klein gesneden blaadjes van 1 takje bladselderij
  • 2 tomaten grof gesneden
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1/2 theelepel komijnzaadjes
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 theelepel suiker
  • zout en versgemalen zwarte peper

Benodigdheden

Braadpan.

Details

Bereidingstijd: 45 minuten.