1. Homepage
  2. Lunchgerechten
  3. Broodje Eiersalade

18 april 2014

Broodje Eiersalade

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

Broodje eiersalade. Lekker als paasontbijtje of paaslunch

Bereidingswijze

Kook 2 eieren en laat deze afkoelen onder koud water, pel de eieren en maak er kleine blokjes van. Hak de waterkers fijn (niet te) . Meng de eieren de waterkers (zonder steeltjes) nu met wat gesnipperde uitjes en de olijfolie in een kom. Maak het geheel op smaak met wat peper en zout. Neem nu een stuk stokbrood of een ciabatabroodje en snijd deze in de lengte doormidden. Besmeer het broodje met wat boter (evt mayo) en garneer het met een plakje tomaat en een blaadje sla.
Eet smakelijk

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 1 kopje waterkers
  • 2 gesnipperde lente uitjes
  • 2-3 eetlepels sterke olijfolie
  • stokbrood of 2 ciabatta broodjes
  • boter of mayo
  • 1 tomaat

Details

Bereidingstijd: 10 minuten

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig