1. Homepage
  2. Bijgerechten
  3. Cherrytomaatjes met pompoenpitten en serranoham

19 april 2014

Cherrytomaatjes met pompoenpitten en serranoham

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

Cherrytomaatjes met pompoenpitten en serranoham

Bereidingswijze

Neem de pompoenpitten en rooster ze in een oude koekepan (geen tefal) totdat je de geur kan ruiken. Laat ze hierna afkoelen. Was de tomaatjes en verwijder het groen. Wikkel nu een plakje serannoham om het tomaatje zodanig dat er een bakje overblijft aan de bovenkant, even vastzetten met een cocktailprikker, vul dit nu op met kruidenkaas. Garneer de kruidenkaas met de pompoenpitten en evt een beetje fijngesneden bieslook en u heeft een heerlijke tapas snack.
Ingrediënten

  • 10 cherry tomaatjes
  • 10 plakjes serranoham
  • 2 eetlepels pompoenpitten
  • 75 gram kruidenkaas

Details

Benodigd:

  • koekepan, cocktailprikkers

Bereidingstijd: 15 minuten

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig