1. Homepage
  2. Nagerechten
  3. Chileense Honing IJs (Helado de Miel)

22 juni 2014

Chileense Honing IJs (Helado de Miel)

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

5 personen

40 minuten

Bereidingswijze

  1. Voeg de melk en room bijelkaar en breng het aan de kook
  2. Haal het van het vuur en zet het apart
  3. Mix de eieren met de honing en voeg onder het mixen het melk-room mengsel toe
  4. Doe alles in een pan laat het op laag vuur warm worden totdat het bijna begint te koken. Blijf constant roeren. Let op: Het mengsel mag niet koken!
  5. Haal alles door een zeef, voeg de amandelschaafsel toe en roer het even goed door
  6. Zet het vervolgens tenminste 4 uur in een bak in de vriezer
  7. Klopt het daarna met de mixer totdat het ijs romig is en zet het weer in de vriezer totdat je het dessert serveert

Ingrediënten

  • 500 ml room
  • 250 ml melk
  • 2 eieren
  • 190 ml vloeibare honing
  • 50gr amandelschaafsel

Benodigdheden

Niet opgegeven

Details Chileense Honing ijs

Niet opgegeven