1. Homepage
  2. Bonbons en Snoepjes
  3. Chocolade Kaneel Truffels

29 augustus 2014

Chocolade Kaneel Truffels

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

20 porties

20 minuten

Altijd leuk, bonbons of truffels maken! En de kinderen zijn er dol op! Deze Chocolade Kaneel Truffels zijn eenvoudig te maken en echt super lekker!

Ingrediënten

  • 250gr pure chocolade hagelslag
  • 125gr boter
  • 225gr walnoten
  • 100gr rozijnen
  • 5 eetlepels cacao poeder
  • 1,5 eetlepel kaneelpoeder
  • 3 eetlepels poedersuiker

Bereidingswijze

  1. Breng een pan met een bodem heet water aan de kook en plaats een kleine steelpan in de pan met water
  2. Doe de hagelslag samen met de boter in de steelpan en smelt het au bain-marie
  3. Haal de steelpan uit de pan op het moment dat de chocolade is gesmolten
  4. Hak de walnoten samen met de rozijnen fijn in de keukenmachine
  5. Kneed de hagelslag door de noten rozijnenmengsel en rol er kleine balletjes van
  6. Meng het cacaopoeder met de kaneelpoeder en poedersuiker
  7. Zeef eventuele klontjes eruit
  8. Rol de chocolade balletjes door het poedermengsel
  9. Zet de Chocolade Kaneel Truffels minimaal een half uur in de koelkast

Details Chocolade Kaneel Truffels

Niet opgegeven

Benodigdheden

Keukenmachine

Gerelateerde producten