26 juni 2014

Corn Dogs recept

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

16 stuks

30 minuten

Bereidingswijze

  1. Doe het maïsmeel, de bloem, zout, peper, suiker en bakpoeder in een middelgrote kom en meng vervolgens het ei en de melk er doorheen
  2. Steek de houten spiesen in de worstjes
  3. Rol de worstjes door het beslag tot ze goed zijn bedekt
  4. Frituur 2 of 3 corn dogs tegelijk ongeveer 3 minuten op 180 graden tot ze lichtbruin zijn
  5. Laat ze even uitlekken op een vel keukenpapier

Ingrediënten

  • 130gr gele maïsmeel
  • 130gr bloem
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/4 theelepel zwarte peper
  • 50gr kristal suiker
  • 4 theelepels bakpoeder
  • 1 ei
  • 230ml melk
  • plantaardige olie om te frituren
  • 16 rundvlees worstjes (Frankfurters)
  • 16 houten spiesen

Benodigdheden

Frituurpan

Details Corn Dogs recept

Niet opgegeven