1. Homepage
  2. Hoofdgerechten
  3. Duitse Curryworst

15 juni 2014

Duitse Curryworst

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

4 personen

20 minuten

Bereidingswijze

  1. Snipper de uien en fruit ze in de olijfolie
  2. Voeg de tomatenpuree toe en laat dit kort meebakken. Blus het geheel af met het water
  3. Voeg de ketchup, balsamico en honing toe en laat het even sudderen
  4. Breng de saus vervolgens op smaak met sojasaus, kerriepoeder en chilipoeder en verdun het eventueel met een beetje water
  5. Snijd de worst in plakjes, giet de saus erover en bestrooi het met extra kerriepoeder

Ingrediënten

  • 8 Braadworsten (Nürnberger)
  • 2 kleine uien
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 50ml water
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 250ml ketchup
  • 3 eetlepels balsamico azijn
  • 2 eetlepels honing
  • 1 theelepel sojasaus
  • 2 eetlepels kerriepoeder
  • 1 theelepel chilipoeder

Benodigdheden

Grilpan

Details Duitse Curryworst

Tip: Duitse Curryworst is erg lekker te combineren met onze frisse Aardappelsalade