1. Homepage
  2. Kindergerechten
  3. Duitse Pannenkoek

10 juli 2014

Duitse Pannenkoek

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

4 personen

50 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius
  2. Smelt de boter in een middelgrote ovenschaal
  3. Mix de bloem, melk, eieren en zout in een beslagkom en giet het vervolgens in de ovenschaal
  4. Bak de pannenkoek in het midden van de voorverwarmde oven gedurende 30 tot 40 minuten tot het goudbruin is

Ingrediënten

  • 120gr boter
  • 130gr bloem
  •  

  • 230ml melk
  • 6 losgeklopte eieren
  • 1/2 theelepel zout

Benodigdheden

Oven

Details Duitse Pannenkoek

Tip: Serveer de Duitse pannenkoek met (poeder)suiker en vers fruit