1. Homepage
  2. Bijgerechten
  3. Frisse aardappelsalade met ananas

30 april 2014

Frisse aardappelsalade met ananas

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

Recept Frisse aardappelsalade met ananas

Bereidingswijze

Doe de aardappels in een pan en kook ze 15 a 20 minuten, kook ze niet te gaar opdat je da efgekoelde aardappels in mooie plakjes kan snijden. Doe de aarappelplakjes in een kom en voeg hier de creme fraiche, de mayonaise de moster de azijn, de augurk en de fijngesneden bieslook en de stukjes ananas in een kom en meng het goed doormekaar. Zet de salade nu in de koelkast zodat de smaak goed in de salade trekt. Garneer de salade de volgende dag met met een beetje peterselie en serveren maar.

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappels
  • 250 gram uitgelekte ananas
  • 250 gram creme fraiche
  • 3 augurken (gesneden in kleine blokjes)
  • 25 gram verse bieslook
  • peper en zout
  • 1 dl azijn
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels mosterd
  • beetje peterselie

Details

Bereidingstijd: 40 minuten
Benodigdheden: 1 grote kom.
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld