1. Homepage
  2. Hoofdgerechten
  3. Gamba's Spinazie en Pesto Pasta

17 november 2014

Gamba’s Spinazie en Pesto Pasta

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

4 personen

20 minuten

Gamba’s Spinazie en Pesto Pasta, een heerlijk pasta recept in een handomdraai te bereiden. Snel, gezond en super lekker! Wat wil je nog meer? Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 400gr spaghetti
  • 250gr gesneden bladspinazie
  • 1 bosje verse basilicum
  • 3 eetlepels pijnboompitten
  • 5 teentjes knoflook
  • 50ml extra vierge olijfolie
  • 250gr gepelde gamba’s

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de verpakking
  2. Pureer ondertussen de spinazie, basilicum, pijnboompitten, 2 teentjes knoflook en olijfolie in een keukenmachine
  3. Pers de 3 overgebleven teentjes knoflook
  4. Verhit een eetlepel olijfolie in een grote koekenpan en fruit de knoflook voor ongeveer 30 seconden
  5. Voeg de gamba’s toe en bak deze op hoog vuur in ongeveer 4 minuten gaar
  6. Giet de pasta af en voeg de spinazie pesto mengsel toe
  7. Verdeel de pasta en vervolgens de gamba’s over 4 borden

Details Gamba’s Spinazie en Pesto Pasta

Tip: Garneer deze heerlijke pasta eventueel met geschaafde Parmezaanse kaas en pijnboompitten

Benodigdheden

Keukenmachine

Gerelateerde producten