1. Homepage
  2. Snacks en Tussendoortjes
  3. Gevulde Eieren Met Dille

23 december 2015

Gevulde Eieren Met Dille

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

16 porties

20 minuten

Gevulde Eieren Met Dille is een leuk gerecht dat je als tapas of snack kan serveren. Het is eenvoudig te maken en lekker! Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 1 stengel bleekselderij
  • 4 eetlepels mayonaise
  • klein handje vol verse dille, fijngehakt
  • snufje zout
  • 2 theelepels citroensap
  • gedroogde dille
  • vers gemalen peper

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren binnen ongeveer 8 minuten hard in ruim kokend water
  2. Was ondertussen de bleekselderij en snij deze fijn
  3. Haal de eieren uit de pan en laat ze ongeveer 3 minuten schrikken in een bak met ijswater
  4. Pel de eieren en snij ze doormidden
  5. Schep het eigeel in een aparte kom met een theelepel
  6. Voeg de mayonaise toe aan het eigeel en prak het met een vork tot een geheel
  7. Voeg vervolgens de bleekselderij en verse dille toe en meng het door elkaar
  8. Voeg een snufje zout en citroensap toe en mic het door elkaar
  9. Vul de halve lege eieren met het mengsel en bestrooi het nadien met gedroogde dille en verse peper

Details Gevulde Eieren Met Dille

Niet opgegeven

Benodigdheden

Niet opgegeven