1. Homepage
  2. Bijgerechten
  3. Gevulde Tomaten met Kaas, Spaanse Tapas.

25 maart 2014

Gevulde Tomaten met Kaas, Spaanse Tapas.

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

Gevulde Tomaten met Kaas, Spaanse Tapas.

Bereidingswijze

Snijd het bovenste gedeelte van de tomaat af en hak dit kleine blokjes. Hol de tomaat uit. Doe de fijn gehakte stukjes en de inhoud van de tomaten in een kom. Voeg daarna de blokjes mozzarella toe en meng dit met de stukjes brood tot een mengseltje. Snijd het sjalotje en het teentje knoflook fijn en voeg dit toe. Maak het mengseltje op smaak met peper, zout en de basilicum. Vul de uitgeholde tomaten met dit mengsel en strooi er wat geraspte kaas over. Zet de 4 tomaten ongeveer 20 minuten in de tot 200 graden voorverwarmde oven.

Ingrediënten

  • 4 mooie tomaten
  • 
100 gram mozzarella, in blokjes
  • 1 teentjes knoflook
  • 



Sjalotje
  • 1 sneetje brood
  • 

Verse Basilicum
  • Zout en peper
  • 

2 eetl geraspte kaas

Details

Bereidingstijd: 20 minuten.

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig