1. Homepage
  2. Brood
  3. Griekse Pita met Kip en Feta

27 februari 2015

Griekse Pita met Kip en Feta

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

4 personen

150 minuten

Griekse Pita met Kip en Feta is een simpel recept dat je snel op tafel zet. Serveer de pita broodjes met frietjes of gebakken aardappel partjes. Smullen! Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 400gr kipfilet
  • tzatziki saus (klik hier voor het recept)
  • 4 pita broodjes
  • 1/3 komkommer
  • 2 tomaten
  • 200gr feta kaas
  • 2 handjes verse spinazie

Bereidingswijze

  1. Snij de kipfilet in stukjes en marineer het met een eetlepel tzatziki saus
  2. Dek de kipfilet af en zet het 20 minuten in de koelkast
  3. Snij ondertussen de komkommer door de helft en verwijder de zaden
  4. Snij de komkommer en tomaat in stukjes
  5. Braad de kipfilet in een koekenpan
  6. Vul ondertussen de pita broodjes met de verse spinazie, komkommer, tomaat en feta kaas
  7. Verdeel als laatste de kipfilet over de broodjes en maak het geheel af met een paar lepels tzatziki saus

Details Griekse Pita met Kip en Feta

Tip: Gebruik kipfilet dat je over hebt van de vorige dag om tijd te besparen.

Benodigdheden

Gril of oven

Gerelateerde producten