1. Homepage
  2. Bijgerechten
  3. Kip Kerrie Salade Met Druiven En Pecannoten

10 juli 2015

Kip Kerrie Salade Met Druiven En Pecannoten

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

2 personen

30 minuten

Deze lekkere Kip Kerry Salade Met Druiven En Pecannoten is een prima toevoeging bij een hoofdgerecht of voor bij een barbecue op een heerlijke zomerse dag! Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 450gr kipfilet
  • 115gr pecannoten
  • 250gr Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • 1/2 theelepel Djinten
  • 1 bleekselderij in dunnen plakjes gesneden
  • 400gr pitloze druiven door de helft gesneden
  • 175gr radijsjes in dunne plakjes gesneden
  • klein handje fijngehakte koriander

Bereidingswijze

  1. Bak de kipfilet gaar, laat het afkoelen en snij het in kleine blokjes
  2. Verwarm de oven voor op 180°C, plaats de pecannoten op een bakplaat en zet het 8 minuten in de oven
  3. Laat de pecannoten afkoelen
  4. Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise, kerriepoeder en Djinten
  5. Voeg de bleekselderij, druiven, radijsjes en koriander toe en meng het goed door
  6. Dek het geheel af en zet het minimaal 4 uur in de koelkast
  7. Garneer de Kip Kerrie Salade Met Druiven En Pecannoten voor het serveren met de pecannoten

Details Kip Kerrie Salade Met Druiven En Pecannoten

Tip: Lekker bij een hoofdgerecht of voor bij de barbecue.

Benodigdheden

Niet opgegeven