1. Homepage
  2. Hoofdgerechten
  3. Kipfilet Gevuld met Geitenkaas

11 februari 2015

Kipfilet Gevuld met Geitenkaas

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

4 personen

50 minuten

Kipfilet Gevuld met Geitenkaas is eenvoudig maar lekker! Het zorgt voor een beetje variatie in de keuken als het om kip gaat. Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 4 stuks kipfilet
  • zout en peper
  • 100gr verse bladspinazie
  • 125gr geitenkaas
  • 75gr bacon (plakjes in repen)

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Snij de kipfilets open zodat je 4 grote plakken kipfilet krijgt
  3. Kruid de kipfilet met zout en peper naar smaak
  4. Hak de bladspinazie fijn en meng het door de geitenkaas
  5. Besmeer vervolgens de helft van de plakken kipfilet met de geitenkaas
  6. Vouw de kipfilets dubbel en rol ze in de plakjes bacon
  7. Bak de Kipfilet Gevuld met Geitenkaas in 35 minuten gaar in de voorverwarmde oven

Details Kipfilet Gevuld met Geitenkaas

Tip: Serveer de kip met een lekkere salade of verse groenten zoals spinazie, sperzieboontjes of broccoli.

Benodigdheden

Oven