1. Homepage
  2. Nagerechten
  3. Frambozen Cheesecake

13 maart 2015

Frambozen Cheesecake

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

12 porties

85 minuten

Smullen! Deze Frambozen Cheesecake is echt heerlijk! Dat zeg ik meestal wanneer het woord “taart” in een recept voorkomt maar de zoete frisheid van de frambozen in combinatie met de cheesecake is echt fantastisch! Veel bakplezier!

Ingrediënten

  • 200gr verkruimelde biscuits
  • 100gr gesmolten boter
  • 650gr roomkaas naturel
  • 300gr gecondenseerde melk
  • 4 eieren
  • 200gr creme fraiche
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 275gr frambozen
  • poedersuiker

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C
  2. Meng de biscuit kruimels en de boter in een beslagkom
  3. Verdeel het mengsel over de bodem van een met boter ingevette springvorm, druk het goed aan en bak het gedurende 10 minuten in de oven
  4. Roer de roomkaas in een beslagkom tot een glad mengsel en klop vervolgens de gecondenseerde melk erdoor
  5. Voeg de eieren, creme fraiche en vanille extract toe en klop het mengsel tot deze glad is
  6. Giet het mengsel in de taartvorm en bak het gedurende 40 minuten in de oven
  7. Laat de cheesecake afkoelen
  8. Verdeel de frambozen over de cheesecake en zet het daarna minimaal een uur in de koelkast
  9. Bestrooi voor het serveren de frambozen cheesecake met poedersuiker

Details Frambozen Cheesecake

Niet opgegeven

Benodigdheden

Springvorm met een doorsnede van ongeveer 24cm

Gerelateerde producten