1. Homepage
  2. Bijgerechten
  3. Limoen en Peterselie Tabbouleh

29 april 2015

Limoen en Peterselie Tabbouleh

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

4 personen

20 minuten

Limoen en Peterselie Tabbouleh. Een eenvoudig te bereiden, heerlijke frisse salade met veel verse kruiden dat vrijwel bij elk vlees of vis gerecht past! Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 115gr bulgur
  • 1 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
  • 2 bosjes fijngehakte verse peterselie
  • 1 versnipperde rode ui
  • 2 tomaten in stukjes gesneden
  • 1 klein bosje fijngehakte verse munt
  • 1 klein bosje fijngehakte verse basilicum
  • 3 eetlepels fijngehakte verse dille
  • 3 eetlepels fijngehakte verse koriander
  • 80ml verse limoensap

Bereidingswijze

  1. Kook de bulgur volgens de verpakking en laat het uitlekken in een fijne vergiet of zeef
  2. Druk eventueel overtallig vocht uit de bulgur
  3. Doe het in een grote kom en voeg een de rest van de ingrediënten toe. Meng alles goed door elkaar
  4. Dek de bulgur af en zet het minimaal 3 uur in de koelkast

Details Limoen en Peterselie Tabbouleh

Niet opgegeven

Benodigdheden

Niet opgegeven