1. Homepage
  2. Sauzen
  3. Mexicaanse Kaas Dipsaus

5 januari 2015

Mexicaanse Kaas Dipsaus

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

8 porties

10 minuten

Lekkere zelfgemaakte Mexicaanse Kaas Dipsaus! Super lekker bij nachos en tortilla chips!

Ingrediënten

  • 250gr plakjes cheddar kaas
  • 125gr creme fraiche
  • 4 teentjes geperste knoflook
  • 2 fijngehakte jalapeno pepers
  • 1/2 fijngesneden rode paprika

Bereidingswijze

  1. Doe de cheddar kaas in een vuurvaste kom en smelt het op een lage stand in de magnetron
  2. Roer vervolgens de creme fraiche en de knoflook er doorheen
  3. Voeg als laatste de jalapeno peper en rode paprika toe en meng alles goed door elkaar

Details Mexicaanse Kaas Dipsaus

Tip: Erg lekker als dipsaus bij nacho’s en tortilla chips!

Benodigdheden

Magnetron