1. Homepage
  2. Hoofdgerechten
  3. Mexicaanse Quesadilla

29 juni 2014

Mexicaanse Quesadilla

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

4 personen

30 minuten

Bereidingswijze

  1. Doe de verschillende soorten geraspte kazen in een middelgrote kom
  2. Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur en leg een tortilla in de pan
  3. Bestrooi deze met de helft van de kip, de helft van de koriander, de helft van de ui, de helft van de paprika en en de helft van de kaas
  4. Bedek het geheel met een tweede tortilla en bak het ongeveer 3 minuten tot de helft van de kaas gesmolten is
  5. Draai de quesadilla voorzichtig om met behulp van een spatel en bak het wederom ongeveer 3 minuten tot de onderkant van de tweede tortilla krokant en goudbruin is en de kaas volledig gesmolten is
  6. Schuif de quesadilla uit de pan op een snijplank en snijd ze in partjes
  7. Herhaal dit met de overige ingrediënten om een tweede quesadilla te maken
  8. Serveer de quasadilla’s met guacamole, salsa saus en zure room

Ingrediënten

  • 200gr geraspte jonge Gouda kaas
  • 200gr oude kaas
  • 4 tortilla’s (25cm doorsnede)
  • 600gr gegrilde kip in fijne reepjes gesneden
  • 2 eetlepels grof gehakte verse koriander
  • 1 versnipperde kleine ui
  • 1 fijngesneden rode paprika
  • guacamole
  • salsa saus
  • zure room

Benodigdheden

Niet opgegeven

Details Mexicaanse Quesadilla

Niet opgegeven