1. Homepage
  2. Snacks en Tussendoortjes
  3. Mousse van Gerookte Forel

27 augustus 2014

Mousse van Gerookte Forel

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

12 porties

20 minuten

Mousse van Gerookte Forel is het ideale recept om bij de hand te hebben voor tijdens verjaardagen of feestdagen. Het is niet alleen in een handomdraai te bereiden, het is elegant genoeg voor een chique feestje en eenvoudig genoeg voor een gezellig diner met vrienden!

Ingrediënten

  • 600gr roomkaas
  • 1 kleine ui
  • klein handje gehakte verse bieslook
  • 800gr gerookte forel filet
  • sap van 1 citroen
  • 1 theelepel Worcestershire saus
  • vers gemalen zwarte peper
  • Tabasco

Bereidingswijze

  1. Laat de roomkaas op kamertemperatuur komen zodat deze zacht wordt
  2. Rasp de ui en mix dit samen met de bieslook (houd een beetje achter de hand voor garnering), forel, roomkaas, citroensap en Worcestershire saus in een keukenmachine tot een gladde massa
  3. Breng de forel mousse op smaak met vers gemalen peper en Tabasco
  4. Serveer de mousse op stokboord op roggebrood
  5. Garneer het geheel met een beetje bieslook

Details Mousse van Gerookte Forel

Niet opgegeven

Benodigdheden

Keukenmachine

Gerelateerde producten