1. Homepage
  2. Lunchgerechten
  3. Recept Wentelteefjes

17 maart 2014

Recept Wentelteefjes

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

Ouderwets recept Wentelteefjes

Bereidingswijze

Meng het ei, suiker, kaneelpoeder en de melk in een kom. Je kunt de korsten van het brood snijden, maar ze eraan laten zitten smaakt ook goed (Test maar welke wentelteefjes je het lekkerste vindt). Doop het brood in het mengsel en draai het om, daarna op een bord leggen tot je een flinke stapel hebt. Als er nog iets van je wentelteefjesbeslag in de kom zit kun je dit over de stapel gieten. 
Nu een koekenpan heet laten worden en boter bruin laten worden. Bak de broodjes met het mengsel aan beide zijden tot ze lekker bruin zijn. Doe dit met alle boterhammen en klaar zijn je wentelteefjes.

Ingrediënten

  • 2 eetlepels suiker
  • 

1 ei

  • 
1 theelepel kaneelpoeder
  • 

250 ml melk
  • 

8 sneetjes witbrood

  • (bak) boter


Benodigdheden

Koekenpan

Details

Bereidingstijd: 20 minuten.

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk