1. Homepage
  2. Hoofdgerechten
  3. Rode Paprika Gevuld Met Ansjovis En Witte Bonen

17 februari 2016

Rode Paprika Gevuld Met Ansjovis En Witte Bonen

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

4 personen

35 minuten

Rode Paprika Gevuld Met Ansjovis En Witte Bonen kan geserveerd worden voor 8 personen als voorgerecht of voor 4 personen als hoofdgerecht. het is lekker en gezond! Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 4 rode paprika’s
  • 4 stuks ansjovisfilets in olie
  • 2 teentjes knoflook
  • een handje verse peterselie
  • 2 theelepels sherry azijn
  • 3 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 250gr witte bonen uit blik
  • 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
  • 50gr rucola sla
  • zeezout en vers gemalen peper

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Zet de paprika’s ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven
  3. Snij ondertussen de ansjovis filets fijn en doe het in een kom
  4. Hak de knoflook en de peterselie fijn en voeg het samen met de sherry azijn en olijflie toe aan de ansjovis
  5. Laat de witte bonen uitlekken en voeg het ook toe aan de ansjovis
  6. Haal de paprika’s uit de oven en snij ze doormidden
  7. Verwijder de zaadlijsten en leg ze op een groot bord
  8. Vul de paprika’s met de witten bonen ansjovis mengsel eb bestrooi het met de Parmezaanse kaas
  9. Strooi de rucola over het geheel en maak het af met zeezout en vers gemalen peper

Details Rode Paprika Gevuld Met Ansjovis En Witte Bonen

Niet opgegeven

Benodigdheden

Oven