1. Homepage
  2. Ontbijtgerechten
  3. Roerei met Gerookte Zalm op Geroosterd Brood

30 mei 2014

Roerei met Gerookte Zalm op Geroosterd Brood

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

2 personen

40 minuten

Bereidingswijze

  1. Voor de roerei, smelt de boter in een pan op een laag vuur. Voeg de eieren en de melk toe onder voortdurend roeren totdat het dik en stevig wordt
  2. Roer vervolgens de room door de roerei
  3. Haal het van het vuur en breng het op smaak met zout en versgemalen zwarte peper
  4. Leg de sneetjes geroosterd brood in het midden van twee borden. Schep de roerei op het brood en leg de gerookte zalm er bovenop
  5. Garneer het geheel met de gehakte bieslook en partjes citroen en serveer het met een glas vers geperste sinaasappelsap

Ingrediënten

  • 2 eetlepels boter
  • 4 middelgrote eieren, licht opgeklopt
  • 1 eetlepel melk
  • 3 eetlepels room
  • zout en versgemalen zwarte peper
  • 4 sneetjes geroosterd bruinbrood
  • 4 plakjes gerookte zalm
  • een paar partjes citroen
  • 2 theelepels gehakte bieslook

Benodigdheden

Niet opgegeven

Details Roerei met Gerookte Zalm op Geroosterd Brood

Tip:Serveer dit recept met een glas vers geperste sinaasappelsap