1. Homepage
  2. Hoofdgerechten
  3. Romige Tagliatelle met Spekjes

2 juni 2014

Romige Tagliatelle met Spekjes

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

4 personen

20 minuten

Bereidingswijze

  1. Volg de aanwijzingen op de verpakking en kook de tagliatelle beetgaar. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de baconreepjes bruin en knapperig
  2. Klop ondertussen de eierdooiers los met de slagroom en de helft van de geraspte kaas
  3. Giet de tagliatelle af. Roer het roommengsel door de bacon en zorg dat het vuur eronder uit is
  4. Voeg nu de tagliatelle erbij en schep het geheel voorzichtig om, zodat het roommengsel rond alle slierten stolt. Roer vervolgens de klontjes boter erdoor
  5. Bestrooi het gerecht met de de rest van de kaas en de peterselie. Breng het geheel op smaak met peper en zout

Ingrediënten

  • 300gr tagliatelle
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 300gr reepjes bacon
  • 5 losgeklopte eierdooiers
  • 125ml slagroom
  • 50g geraspte pittige kaas
  • 25g roomboter
  • 30gr verse fijngesneden peterselie
  • versgemalen peper en zout

Benodigdheden

Niet opgegeven

Details Romige Tagliatelle met Spekjes

Niet opgegeven