1. Homepage
  2. Bijgerechten
  3. Salade Met Kip Appel En Rozemarijn

14 oktober 2015

Salade Met Kip Appel En Rozemarijn

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

4 personen

15 minuten

Salade Met Kip Appel En Rozemarijn! Heerlijk op brood als sandwich of als bijgerecht of salade bij een hoofdgerecht! Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 225ml mayonnaise
  • 125ml Griekse yoghurt
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 appel
  • 2 lente-uitjes
  • 2 gebakken kipfilets
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • zeezout en vers gemalen zwarte peper

Bereidingswijze

  1. Meng de mayonnaise met de Griekse yoghurt in een kom
  2. Snij de bleekselderij in kleine stukjes
  3. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij het in kleine stukjes
  4. Snij de lente-uitjes fijn
  5. Snij de kipfilets in kleine stukjes
  6. Haal de rozemarijn blaadjes van de steel
  7. Roer de bleekselderij, appel, lente-ui, kip en rozemarijn blaadjes door het mayonnaise Griekse yoghurt mengsel
  8. Breng de salade met kip appel en rozemarijn op smaak met een beetje zout en peper

Details Salade Met Kip Appel En Rozemarijn

Tip: Heerlijk op brood als sandwich of als bijgerecht!

Benodigdheden

Niet opgegeven