1. Homepage
  2. Voorgerechten
  3. Serranoham Gevuld met Geitenkaas en Meloen

19 december 2014

Serranoham Gevuld met Geitenkaas en Meloen

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

4 Personen

15 minuten

Heerlijk kerst voorgerecht Serranoham Gevuld met Geitenkaas en Meloen! Traditioneel maar toch anders. Erg simpel voor te bereiden en erg lekker!

Ingrediënten

  • 100gr zachte geitenkaas
  • klein handje fijngehakte verse peterselie
  • 250gr gesneden Serranoham
  • een halve meloen
  • verse basilicum voor garnering

Bereidingswijze

  1. Prak de geitenkaas fijn met een vork zodat deze zacht en smeuïg wordt
  2. Meng de verse peterselie door de geitenkaas
  3. Vul 6 plakjes Serranoham met de geitenkaas
  4. Snij de rolletjes door de helft en verdeel ze over 4 border
  5. Maak mooie ronde bolletjes meloen met een meloenlepel en verdeel deze over de borden
  6. Garneer het geheel met verse basilicum

Details Serranoham Gevuld met Geitenkaas en Meloen

Tip: In dit recept gebruik ik Cantaloupe meloen, deze hebben een mooie gelige oranje kleur, maar je kan ook honing of galia meloen gebruiken

Benodigdheden

Niet opgegeven