1. Homepage
  2. Lunchgerechten
  3. Vegetarische Wrap

4 maart 2014

Vegetarische Wrap

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

Vegetarische Wrap Voor 4 Personen

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 °C. Amandelen hakken. Van paprika’s kapjes ca. 2 cm onder de bovenkant afsnijden. Zaadlijsten verwijderen en onderkant iets afsnijden. Vruchtvlees van kapjes in stukjes snijden. Olie in braadpan verhitten en paprika 2 min. roerbakken. Helft kruidenmix uit pak toevoegen. Couscous, rozijnen en 400 ml kokend heet water toevoegen en 5 min. laten staan. Amandelen door couscous scheppen. Paprika’s vullen met couscousmengsel, in ovenschaal zetten en 20 min. in oven bakken. Munt fijnsnijden. Kwark met helft munt en peper naar smaak mengen. Komkommer schillen, in de lengte halveren en helften in repen van 6 cm snijden. Komkommer en paprika’s over 4 borden verdelen, lepel muntsaus op paprika’s scheppen en garneren met rest munt. Serveer deze   Vegetarische Wrap met het restant van de  muntsaus.

Ingrediënten

  • 100 g geroosterde amandelen (bakje a 190 g)
  • 4 grote rode paprika’s
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 pak Marokkaanse couscous (317 g)
  • 1/2 zakje verse munt (a 15 g)
  • 300 g magere kwark (bak a 500 g, biologisch)
  • 1 komkommer