26 maart 2014

Wortelsoep

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden


Wortelsoep voor 2 personen

Bereidingswijze

Schil de uien en snijd ze in groffe stukken net als de wortels. Doe de gesneden groenten in een pan en voeg een handvol gesneden verse soepgroenten toe. Voeg warm water toe tot alle groenten net onder water staan. Voeg 3 vetarme runderbouillonblokjes toe. Laat 20 minuten koken en blijf de wortelsoep goed roeren op smaak met peper, paprika en currypoeder, voeg eventueel wat gesneden bieslook of peterselie toe

Ingrediënten

  • 500 gr wortelen
  • 
2 grote uien
  • 250 gr verse soepgroenten
  • 



3 runder bouillonblokjes
  • peper
  • 

currypoeder
  • paprikapoeder
  • 

bieslook of peterselie

Details

Bereidingstijd: 30 minuten.

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig