1. Homepage
  2. Lunchgerechten
  3. Zomerse Bruschetta

14 juli 2014

Zomerse Bruschetta

Gepubliceerd door Sabine

personen

minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Details

Benodigdheden

4 personen

15 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180° Celcius
  2. Doe de tomaatjes en basilicum in een kom en voeg de balsamico azijn toe
  3. Smeer de groene pesto gelijkmatig over het brood en plaats deze vervolgens op een bakplaat
  4. Verdeel vervolgens de tomaatjes met basilicum over het brood
  5. Bak het brood ongeveer 10 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven tot het brood knapperig is
  6. Bestrooi de bruschetta eventueel voor het serveren met een beetje Parmezaanse kaas

Ingrediënten

  • 25 cherry tomaatjes in vieren gesneden
  • een handje vol fijngehakte verse basilicum
  • 2 scheutjes balsamico azijn
  • 1 stokbrood in 16 stukken gesneden
  • 6 eetlepels groene pesto
  • 100gr geraspte Parmezaanse kaas (optioneel)

Benodigdheden

Oven

Details Italiaanse Bruschetta

Niet opgegeven