Aardappelpuree met Knoflook en Lente ui

0
7005
aardappelpuree-met-knoflook-en-lente-ui
aardappelpuree-met-knoflook-en-lente-ui
Bereidingstijd: 30 minuten
Personen: 4

Aardappelpuree met Knoflook en Lente ui is een lekker bijgerecht dat goed smaakt bij een stukje vlees, kip of vis. Het is eenvoudig te bereiden en zo klaar! Veel kookplezier!

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen
  • 5 teentjes knoflook
  • 4 lente uitjes
  • 100gr geraspte kaas
  • scheutje melk

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en pel de knoflook
  2. Kook de aardappelen samen met de teentjes knoflook in ongeveer 20 minuten gaar en giet het af
  3. Pureer de aardappelen met de knoflook met een stamper fijn
  4. Voeg een scheutje melk toe en breng het op smaak met peper en zout
  5. Snijd de lente ui in dunne ringen en schep het door de puree
  6. Rasp als laatste de kaas door de puree

Boodschappen Boodschappen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here