Appelbollen recept

0
3588
appelbollen recept
appelbollen recept
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg
  • 10 kleine appels liefst goudreinettes
  • 50 gram rozijnen
  • 50 gram suiker
  • 3 theelepels kaneel

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 º C. Schil 10 appels en haal het klokhuis eruit met een appelboor. Snijd een stukje van de onderkant van de appel af zodat de appel rechtop blijft staan. Vet de bakplaat in met wat boter of gebruik bakpapier. Pak een appel en zet die in het midden van het plakje bladerdeeg neer. Vul de holle appel op met rozijnen en suiker en strooi er een beetje kaneel over. Vouw het bladerdeeg om de appel heen totdat je de appel niet meer ziet en het gat bedekt is. Zet de de appelbollen in de oven net iets onder het midden. Na ongeveer 20 minuten zijn de appelbollen klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here