Argentijnse Bananebollen

1
2215
argentijnse-bananebollen
argentijnse-bananebollen
Bereidingstijd: 40 minuten
Personen: 20

Ingrediënten

  • 120ml melk
  • 2 gepureerde bananen
  • 260gr bloem
  • 1/2 theelepel zout
  • 3 theelepels bakpoeder
  • 2 losgeklopte eieren
  • 1 eetlepel gesmolten margarine
  • 1 liter plantaardige olie om in te frituren
  • poedersuiker

Bereidingswijze

  1. Meng de melk en de banaan in een kom en zeef de bloem, zout en bakpoeder er doorheen
  2. Klop vervolgens de eieren en margarine er door
  3. Verhit de olie in een grote pan tot 180 graden Celcius
  4. Plaats voorzichtig lepels van het mengsel in de hete olie en frituur de bollen tot ze aan één kant bruin zijn
  5. Draai de bananebollen om en frituur ze totdat ook deze kant bruin is
  6. Verwijder ze uit de olie en laat ze op keukenpapier uitlekken
  7. Bestuif de bollen met poedersuiker en ze serveer warm

Benodigdheden

Mixer

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here