Bereidingstijd: 45 minuten
Personen: 20
Heerlijk frisse cake met limoenglazuur.
Ingrediënten
- 125 gram boter
125 gram suiker
2 eieren
2 gepureerde zeer rijpe bananen
1 theelepel banking soda
2 eetlepels kokende melk
1 theelepel bakpoeder
225 gram bloem
75 gram poedersuiker
1 theelepel limoensap
Limoenrasp van een limoen
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een cakeblik in. Klopt de boter en suiker totdat deze romig is. Voeg de eieren één voor één toe. Voeg de gepureerde banaan toe. Breng het melk aan de kook en voeg er daarna de baking soda aan toe. Doe dit bij het beslag. Zeef de bloem en het bakpoeder en spatel dit in delen door het beslag heen. Bak de cake in ongeveer 30 minuten gaar. Meng de poedersuiker, limoensap en limoenrasp en giet deze over de cake heen.