Bananencake met limoen glazuur

0
2016
Bananencake met limoen glazuur
Bananencake met limoen glazuur
Bereidingstijd: 45 minuten
Personen: 20

Heerlijk frisse cake met limoenglazuur.

Ingrediënten

    125 gram boter 125 gram suiker 2 eieren 2 gepureerde zeer rijpe bananen 1 theelepel banking soda 2 eetlepels kokende melk 1 theelepel bakpoeder 225 gram bloem 75 gram poedersuiker 1 theelepel limoensap Limoenrasp van een limoen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een cakeblik in.  Klopt de boter en suiker totdat deze romig is. Voeg de eieren één voor één toe. Voeg de gepureerde banaan toe. Breng het melk aan de kook en voeg er daarna de baking soda aan toe. Doe dit bij het beslag.  Zeef de bloem en het bakpoeder en spatel dit in delen door het beslag heen. Bak de cake in ongeveer 30 minuten gaar. Meng de poedersuiker, limoensap en limoenrasp en giet deze over de cake heen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here