Bereidingstijd: 10 minuten
Personen: 2-3 personen
Voor deze salade heb je slechts een paar simpele ingrediënten nodig, maar het resultaat is een kleurrijke salade vol met smaak. Een nieuwe favoriet!
Ingrediënten
- 4 bietjes, gekookt en afgekoeld
- 1/4 kopje feta
- 1/4 kopje geschaafde amandelen
- Klein handje verse peterselie
- 1 el extra vergine olijfolie
- 2 tl verse citroensap
- Wat peper en zout
Bereidingswijze
- Doe de amandelen in een droge koekenpan en zet deze op laag vuur. Beweeg de pan af en toe en kijk goed uit dat de amandelen niet verbranden. Rooster de amandelen totdat ze goudbruin zijn geworden. Bewaar de amandelen in een schaaltje.
- Snijd de bietjes in blokjes en snijd de peterselie fijn. Meng in een apart schaaltje de olijfolie en de citroenrasp met de peper en zout. Meng nu alle ingrediënten met de dressing in een schaal en serveer direct of bewaar in de koelkast.