Bereidingstijd: 30 minuten
Personen: 4
Bosbessen Cheesecake! Jummie!! Echt een heerlijk fris zoete zomerse kwarktaart. En het hoeft helemaal niet in de oven! Wat een aanrader! Veel kookplezier!
Ingrediënten
- 200gr amandelen
- 100gr cashewnoten
- 100gr dadels
- 3 eetlepels agave siroop
- 1 eetlepel kokosolie
- snufje zout
- 800gr roomkaas
- 400gr verse bosbessen
- 2 eetlepels honing
Bereidingswijze
- Hak de amandelen, cashewnoten en dadels fijn in een keukenmachine
- Voeg de agave siroop, kokosolie en een snufje zout toe en meng het goed door elkaar
- Bedek de bodem van een springvorm met het notenmengsel
- Mix met een staafmixer driekwart van de bosbessen door de roomkaas
- Roer de honing door het mengsel
- Schenk het roomkaas mengsel over de bodem en zet de taart minimaal 2 uur in de koelkast
- Decoreer de Bosbessen Cheesecake met de overgebleven bosbessen
Benodigdheden
Keukenmachine, springvorm, staafmixer
is er geen gelatine nodig voor de cheesecake?
Hi Tiny, nee hoor de roomkaas zou voor voldoende stevigheid moeten zorgen. Natuurlijk wel eerst lang genoeg in de koelkast laten koelen. Groetjes, Sabine
hoe groot is jullie springvorm?