Bereidingstijd: 15 minuten
Personen: 4
Deze Carpaccio met Mosterd Dressing is een heerlijk voorgerecht dat past bij ieder diner! Gebruik goede kwaliteit vers gesneden ossenhaas voor het beste resultaat en houd het tot het serveren goed koud. De verse ossenhaas samen met de verrukkelijke mosterd dressing is een genot voor iedereen!
Ingrediënten
- 2 eierdooiers
- 2 eetlepels Dijon mosterd
- 1 eetlepels grove mosterd
- 1 citroen
- 4 eetlepels olijfolie
- 300gr dun gesneden ossenhaas
- 75gr gemengde sla
- 3 eetlepels kappertjes
- 50gr Parmezaanse kaas, geschaafd
- zout en vers gemalen peper naar smaak
Bereidingswijze
- Klop de eierdooiers samen met de Dijon mosterd en grove mosterd tot een mooi glad geheel
- Snijd de citroen door de helft, pers één helft boven de dressing uit en roer het even door. Snijd de andere helft in partjes voor de garnering
- Voeg vervolgens de olijfolie beetje bij beetje al kloppend toe aan de dressing
- Verdeel de plakjes ossenhaas over 4 platte borden
- Leg in het midden van elk bord een bosje gemengde sla
- Bestrooi de borden met de kappertjes en Parmezaanse kaas
- Besprenkel het geheel met de mosterd dressing
- Garneer de Carpaccio met Mosterd Dressing met een partje citroen en zout en peper naar smaak