Bereidingstijd: 80 minuten
Personen: 25
Dit Chocolade Fudge recept is makkelijk te maken en erg lekker! Geniet ervan met vrienden en familie!
Ingrediënten
- klontje boter om in te vetten
- 400gr gecondenseerde melk
- 100gr boter, in blokjes gesneden
- 200gr bruine suiker
- 2 eetlepels keukenstroop
- 100gr pure chocolade, fijngehakt
Bereidingswijze
- Vet een vierkante bakvorm (ongeveer 20cm) in met de boter
- Doe de gecondenseerde melk, boter, bruine suiker en stroop in een steelpan en breng het geheel aan de kook op matig tot laag vuur
- Voeg de chocolade toe en roer tot er een glad mengsel ontstaat
- Giet het mengsel onmiddellijk in de ingevette bakvorm en plaats deze gedurende 1 uur in de koelkast
- Snijd de Chocolade Fudge in vierkante blokjes van ongeveer 4 cm
Details
Tip: Varieer met noten door stukjes walnoot of pinda's toe te voegen.
Benodigdheden
Vierkante bakblik
Deze fudge gisterenavond gemaakt, hele nacht in de koelkast laten staan. Vanmorgen lekkere stukken willen snijden, helaas….. één grote bal toffee waar niet doorheen te snijden was 🙁