Bereidingstijd: 50-60 minuten
Personen: 8 stuks
Chocolade en mint is een van mijn favoriete smaak combinaties en deze brownies zijn dan ook verrassend lekker! Voor klassieke brownies kan je het mint extract achterwege houden.
Ingrediënten
- 125 ml plantaardige olie
- 150 gram basterd suiker
- 2 tl mint extract
- 2 eieren
- 60 gram bloem
- 55 gram cacao poeder
- 1/4 tl bakpoeder
- 1/4 tl zout
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een vierkant bakblik van 20 bij 20 cm in.
- Doe de olie, eieren, de suiker en het mint extract in een kom en mix dit totdat dit een lichtgele kleur krijgt.
- Zeef de bloem, de cacao en het bakpoeder en doe dit in een aparte kom samen met het zout. Meng dit goed door elkaar.
- Mix de droge ingrediënten nu door de vloeibare ingrediënten totdat je een glad beslag hebt.
- Giet het beslag in het bakblik en bak de brownies voor 25 minuten.
- Laat ze 10 minuten afkoelen voordat je ze in stukjes snijd.