Bereidingstijd: 15 minuten
Personen: 4
Citroen Rucola Pasta Met Parmezaanse Kaas is gemakkelijk te maken. Het is een licht gerecht met een frisse smaak. Wat mij betreft een echt lente recept. Veel kookplezier!
Ingrediënten
- 400gr pasta
- 125gr rucola sla
- citroensap en rasp van één citroen
- 2 eetlepels extra vierge olijfolie
- 2 teentjes uitgeperste knoflook
- 85gr geraspte Parmezaanse kaas
- vers gemalen zout en peper
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Roer ondertussen de citroensap en rasp door de rucola sla in een grote kom
- Laat de gekookte pasta uitlekken in een vergiet
- Voeg de pasta, de olijfolie en de knoflook toe aan de rucola en meng het goed door elkaar
- Bestrooi het geheel met de Parmezaanse kaas en breng het op smaak met zout en peper
- Serveer de pasta met een paar stukjes brood