Bereidingstijd: 15 minuten
Personen: 4
Klik hier voor meer pasta recepten.
Citroen Rucola Pasta Met Parmezaanse Kaas is gemakkelijk te maken. Het is een licht gerecht met een frisse smaak. Wat mij betreft een echt lente recept. Veel kookplezier!
Ingrediënten
- 400gr pasta
- 125gr rucola sla
- citroensap en rasp van één citroen
- 2 eetlepels extra vierge olijfolie
- 2 teentjes uitgeperste knoflook
- 85gr geraspte Parmezaanse kaas
- vers gemalen zout en peper
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Roer ondertussen de citroensap en rasp door de rucola sla in een grote kom
- Laat de gekookte pasta uitlekken in een vergiet
- Voeg de pasta, de olijfolie en de knoflook toe aan de rucola en meng het goed door elkaar
- Bestrooi het geheel met de Parmezaanse kaas en breng het op smaak met zout en peper
- Serveer de pasta met een paar stukjes brood