Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 6
Deze Crostini met Peer en Blauwe Kaas kunnen van tevoren worden gemaakt. Doe ze vlak voordat je ze wilt serveren nog eventjes in de oven en klaar is kees! Een simpele maar lekkere snack, perfect voor op verjaardagen of andere feestjes!
Ingrediënten
- een halve stokbrood
- 3 peren
- klontje boter
- 75gr blauwe kaas
- honing
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 210°C
- Snijd de stokbrood in plakjes
- Verdeel de stokboord over een rooster en zet het ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven
- Was ondertussen de peren en snijd ze in dunne plakjes
- Smelt de boter in een pan en voeg de plakjes peer toe
- Bak de peer al roerend in ongeveer 7 minuten zacht
- Verkruimel ondertussen de blauwe kaas
- Beleg de stokbrood met een paar plakjes peer en blauwe kaas
- Zet de Crostini met Peer en Blauwe Kaas nog 3 minuten terug in de oven voor het serveren en maak het af met een paar druppels honing
Details
Tip: Voor dit recept heb ik Gorgonzola kaas gebruikt maar je kunt ook prima een andere blauwe kaas gebruiken.
Benodigdheden
Oven