Bereidingstijd: 30 minuten
Personen: 9 stuks
Deze brownies zijn heerlijk smeuïg van binnen en zijn gemaakt met échte chocolade. Heerlijk voor bij de (high) thee of als toetje
Ingrediënten
- 140 gram boter
- 200 gram basterdsuiker
- 2 grote eieren
- 2 tl vanille extract
- 90 gram gesmolten melkchocolade
- 100 gram bloem
- 25 gram cacao
- 1/2 tl zout
- 180 gram pure chocolade, in kleine stukjes gesneden
Bereidingswijze
- Bedek een bakblik van ongeveer 23x23 cm met bakpapier en verwarm de oven voor op 180 graden.
- Doe de boter en de suiker in een grote kom en mix dit ongeveer 30 seconden lang. Voeg de eieren en de vanille extract toe en mix dit nog eens een minuut. Voeg de gesmolten chocolade toe en mix het geheel tot een glad beslag.
- Spatel de bloem, cacao poeder en het zout door het beslag heen. Spatel vervolgens de chocolade stukjes door het beslag en schenk het beslag in het bakblik.
- Bak de brownies 30 minuten lang in de oven en laat ze daarna 30 minuten lang afkoelen voordat je ze aansnijdt. Zowel warm als koud heerlijk.