Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 4
Ingrediënten
- 8 Braadworsten (Nürnberger)
- 2 kleine uien
- 2 eetlepels olijfolie
- 50ml water
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 250ml ketchup
- 3 eetlepels balsamico azijn
- 2 eetlepels honing
- 1 theelepel sojasaus
- 2 eetlepels kerriepoeder
- 1 theelepel chilipoeder
Bereidingswijze
- Snipper de uien en fruit ze in de olijfolie
- Voeg de tomatenpuree toe en laat dit kort meebakken. Blus het geheel af met het water
- Voeg de ketchup, balsamico en honing toe en laat het even sudderen
- Breng de saus vervolgens op smaak met sojasaus, kerriepoeder en chilipoeder en verdun het eventueel met een beetje water
- Snijd de worst in plakjes, giet de saus erover en bestrooi het met extra kerriepoeder
Details
Tip: Duitse Curryworst is erg lekker te combineren met onze frisse Aardappelsalade.
Benodigdheden
Grillpan