Duitse Curryworst

0
2855
duitse-curryworst
duitse-curryworst
Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 4

Ingrediënten

  • 8 Braadworsten (Nürnberger)
  • 2 kleine uien
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 50ml water
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 250ml ketchup
  • 3 eetlepels balsamico azijn
  • 2 eetlepels honing
  • 1 theelepel sojasaus
  • 2 eetlepels kerriepoeder
  • 1 theelepel chilipoeder

Bereidingswijze

  1. Snipper de uien en fruit ze in de olijfolie
  2. Voeg de tomatenpuree toe en laat dit kort meebakken. Blus het geheel af met het water
  3. Voeg de ketchup, balsamico en honing toe en laat het even sudderen
  4. Breng de saus vervolgens op smaak met sojasaus, kerriepoeder en chilipoeder en verdun het eventueel met een beetje water
  5. Snijd de worst in plakjes, giet de saus erover en bestrooi het met extra kerriepoeder

Details

Tip: Duitse Curryworst is erg lekker te combineren met onze frisse Aardappelsalade.

Benodigdheden

Grillpan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here