Duitse Pannenkoek

0
1517
duitse-pannenkoek
duitse-pannenkoek
Bereidingstijd: 50 minuten
Personen: 4

Ingrediënten

  • 120gr boter
  • 130gr bloem
  •  
  • 230ml melk
  • 6 losgeklopte eieren
  • 1/2 theelepel zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius
  2. Smelt de boter in een middelgrote ovenschaal
  3. Mix de bloem, melk, eieren en zout in een beslagkom en giet het vervolgens in de ovenschaal
  4. Bak de pannenkoek in het midden van de voorverwarmde oven gedurende 30 tot 40 minuten tot het goudbruin is

Details

Tip: Serveer de Duitse pannenkoek met (poeder)suiker en vers fruit.

Benodigdheden

Oven

Boodschappen Boodschappen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here