Bereidingstijd: 40 minuten
Personen: 1
Ingrediënten
- 1 kilo aardappels
- 250 gram uitgelekte ananas
- 250 gram creme fraiche
- 3 augurken (gesneden in kleine blokjes)
- 25 gram verse bieslook
- peper en zout
- 1 dl azijn
- 3 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels mosterd
- beetje peterselie
Bereidingswijze
Doe de aardappels in een pan en kook ze 15 a 20 minuten, kook ze niet te gaar opdat je da efgekoelde aardappels in mooie plakjes kan snijden. Doe de aarappelplakjes in een kom en voeg hier de creme fraiche, de mayonaise de moster de azijn, de augurk en de fijngesneden bieslook en de stukjes ananas in een kom en meng het goed doormekaar. Zet de salade nu in de koelkast zodat de smaak goed in de salade trekt. Garneer de salade de volgende dag met met een beetje peterselie en serveren maar.
Benodigdheden
1 grote kom
Wat een heerlijke aardappelsalade met een aparte smaak.