Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 4
Gamba's Spinazie en Pesto Pasta, een heerlijk pasta recept in een handomdraai te bereiden. Snel, gezond en super lekker! Wat wil je nog meer? Veel kookplezier!
Ingrediënten
- 400gr spaghetti
- 250gr gesneden bladspinazie
- 1 bosje verse basilicum
- 3 eetlepels pijnboompitten
- 5 teentjes knoflook
- 50ml extra vierge olijfolie
- 250gr gepelde gamba's
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti volgens de verpakking
- Pureer ondertussen de spinazie, basilicum, pijnboompitten, 2 teentjes knoflook en olijfolie in een keukenmachine
- Pers de 3 overgebleven teentjes knoflook
- Verhit een eetlepel olijfolie in een grote koekenpan en fruit de knoflook voor ongeveer 30 seconden
- Voeg de gamba's toe en bak deze op hoog vuur in ongeveer 4 minuten gaar
- Giet de pasta af en voeg de spinazie pesto mengsel toe
- Verdeel de pasta en vervolgens de gamba's over 4 borden
Details
Tip: Garneer deze heerlijke pasta eventueel met geschaafde Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Benodigdheden
Keukenmachine