Gehaktbal marinara omelet

Gehaktbal marinara omelet
Gehaktbal marinara omelet
Bereidingstijd: 15 minuten
Personen: 1

Meer gehakt recepten, klik hier.

Klop de eieren samen met de peper, zout, melk en kaas goed door elkaar. Verwarm in een kleine koekenpan een klein beetje boter of olie. Verkruimel de gehaktbal en verwarm deze in de pan. Verdeel het gehakt goed over de pan en giet vervolgens het ei mengsel hier overheen. Verdeel de tomatensaus over de lengte van de omelet en bak deze op middelhoog vuur. Als het ei bijna helemaal gaar is sla je de omelet dicht en is 'ie klaar om geserveerd te worden.

Ingrediënten

    2 eieren Snuf zout en peper Scheutje melk Handjevol geraspte (mozarella)kaas Halve gehaktbal 2 eetlepels kant-en-klare tomatensaus

Bereidingswijze

Klop de eieren samen met de peper, zout, melk en kaas goed door elkaar. Verwarm in een kleine koekenpan een klein beetje boter of olie. Verkruimel de gehaktbal en verwarm deze in de pan. Verdeel het gehakt goed over de pan en giet vervolgens het ei mengsel hier overheen. Verdeel de tomatensaus over de lengte van de omelet en bak deze op middelhoog vuur. Als het ei bijna helemaal gaar is sla je de omelet dicht en is 'ie klaar om geserveerd te worden.

Benodigdheden

kom garde koekenpan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here